Vuorovaikutuskoulutus voittavan joukkueen tukena

vuorovaikutuskoulutus voittavan joukkueen tukena tiimihenki jukka-tapio keränen

Vuorovaikutuskoulutus parantaa koko joukkueen kommunikaatiota sekä lisää pelaajien itsetuntoa.

Vuorovaikutuskoulutus voittavan joukkueen tukena

Vuorovaikutuskoulutus parantaa pelaajien välistä kanssakäymistä. Se auttaa parantamaan kommunikaatiota ja vähentämään sisäisiä ristiriitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat hyvän ilmapiirin perusta. Vuorovaikutuskoulutus parantaa koko joukkueen kommunikaatiota sekä lisää pelaajien itsetuntoa.

Koulutuksen jälkeen pelaajien on helpompi ymmärtää ja kunnioittaa toisiaan. He pystyvät selvittämään paremmin erilaisia ristiriitoja ja väärinkäsityksiä. Kun joukkueessa vallitsee hyvä tiimihenki, harjoittelu sujuu ja pelaajien kehittymiselle luodaan hedelmällinen maaperä.

Vuorovaikutuskoulutuksen sisältö

Koulutus sisältää erilaisia harjoituksia esimerkiksi:

  • vuorovaikutuksesta
  • ryhmädynamiikasta
  • ilmaisusta
  • improvisaatiosta

Pelaajien itsevarmuus parani vuoden projektin aikana

Uutta kautta aloittaessa halusimme panostaa uuden joukkueen ryhmäytymiseen ja itseilmaisun taitoihin. Olin yhteydessä Jukka-Tapio Keräseen ja siitä alkoi joukkueen ja Tiimihengen yhteinen vuoden kestävä projekti. Vuoden aikana meillä oli kolmena päivänä ryhmäytymiseen, itseilmaisuun ja vuorovaikutukseen liittyviä harjoitteita. Tämän lisäksi Jukka-Tapio seurasi aktiivisesti joukkueen toimintaa kauden aikana. Hän esimerkiksi kävi katsomassa peliä ja antamassa joukkueelle palautteen omasta näkökulmastaan pelin jälkeen.

Yhteisestä projektista jäi erityisesti mieleen pelaajien esiintymisen itsevarmuuden parantuminen. Jukka-Tapio pystyi luomaan itsensä ja joukkueen välille hyvän hengen, joka mahdollisti tavoitteiden saavuttamisen. Suosittelen Jukka-Tapion ammattitaidon hyödyntämistä ryhmille, joissa kommunikaatiolla, vuorovaikutuksella, itseilmaisun taidoilla ja sosiaalisten tilanteiden rohkeudella on merkitystä.

Sakari Muotka, KalPa B-1, Vastuuvalmentaja, kausi 2015-2016

 

 

Tilaa koulutus soittamalla 044-3553549 tai lähettämällä sähköpostia

 

tiimihenki vuorovaikutusvalmentaja vuorovaikutuskoulutus yhteystiedot jt keränen

Minä Jukka-Tapio Keränen lupaan:

“Parempi joukkuehenki tai rahat takaisin!”

Parempaa yhteishenkeä rakentamassa,
Vuorovaikutusvalmentaja
Jukka-Tapio Keränen
myynti@tiimihenki.fi
044-3553549

 

Whatsapp