Vuorovaikutuskoulutus pienryhmille

tiimihenki vuorovaikutuskoulutus ryhmille tiimille tiimihenki jukka-tapio keränen

Haluatko tietää miten työyhteisön ja tiimin viihtyvyys paranee? Haluatko lisätietoa tiimihengen rakentamisesta? Haluatko taitoja joilla vältät työyhteisön ristiriidat?

 

MIKSI TIIMIMME OSALLISTUISI VUOROVAIKUTUSKOULUTUKSEEN?

Vuorovaikutuskoulutus kehittää ammatillista vuorovaikutusta ja parantaa tiimihenkeä. Se auttaa parantamaan kommunikaatiota ja vähentämään ristiriitoja työyhteisössä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tuloksellisuuden perusta. Vuorovaikutuskoulutus parantaa koko työyhteisön kommunikaatiota ja lisää työtyytyväisyyttä. Koulutuksen jälkeen tiimisi puhuu samaa kieltä, kunnioittaa toisiaan ja selvittää rohkeasti erilaiset ristiriidat ja väärinkäsitykset.

 

 ”Mahtava kurssi, huippu opettaja ja olen saanut rohkaisua olemaan oma itseni.”

 

Kun tiimille on saatu luotua avoin, rento ja välitön ilmapiiri, niin silloin työntekijöiden on helpompi olla aidosti sellaisia kuin he todellisuudessa ovat. Ryhmän vuorovaikutuksen syvetessä, myös koko työyhteisö on valmiimpi vaikeuksien, kriisien ja erilaisten arjen haasteiden koittaessa kohtaamaan ne ja työyhteisö pystyy kääntämään ne voitoksi.

 

VUOROVAIKUTUSKOULUTUKSET HYÖDYT:

  • Parempi työyhteisö viestinnän kautta
  • Yrityksen joukkuehenki kehittyy
  • Joukkuehengen luominen
  • Parempi tiimihenki

 

KENELLE VUOROVAIKUTUSKOULUTUS SOPII?

  • Esimiehet
  • Johtoryhmä
  • Asiantuntijaryhmät
  • Erilaiset ryhmät ja tiimit (myyntitiimi, HR-tiimi, projektitiimi)
  • Koko työyhteisö (esim. TYHY-päivien yhteyteen)

vuorovaikutuskoulutus vuorovaikutusvalmennus tiimihenki tanhuvaara

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Vuorovaikutuskoulutus sisältää vuorovaikutus-, ryhmädynamiikka-, ilmaisu– ja improvisaatioharjoitteita.

Ryhmäkoko

Hyvä ryhmän koko on 10-20 henkilöä.

 

VUOROVAIKUTUSKOULUTUKSESTAMME SANOTTUA

Jukka-Tapio Keräsen koulutuksessa harjoittelimme vuorovaikutustaitoja, itseilmaisua ja heittäytymistä improvisaation avulla. Jukka-Tapio loi tilaisuuteen sallivan ja virheet hyväksyvän, turvallisen ilmapiirin, jonka ansioista myös alun arastelijat uskaltautuivat koulutuksen lopussa esiintymään koko ryhmän edessä. Koulutuksen avulla oli itsekin melko uutena työntekijänä helppo tutustua työkavereihin.

Yhteistyöterveisin, Rautalammin ratsastuslukio
Olli Lipponen, Rehtori

 

Mielestäni Jukan pitämät improvisaatioharjoitukset olivat hauskoja ja mukaansatempaavia. Myös ujommat ja vähemmän esiintymisestä pitävät rohkaistuivat osallistumaan harjoituksiin ja nauttimaankin niistä. Minulle jäi vaikutelma, että kaikilla oli hauskaa ja sai nauraa välillä kyllä maha kippurassa. Suosittelisin myös muille työyhteisöille tällaista ohjelmaa virkistyspäiviin.

– Lasten- ja nuortenkoti Himaharjun henkilökunta

TILAA VUOROVAIKUTUSKOULUTUS

Soita 0443553549

Ota yhteyttä

Lähetä sähköpostia 

 

Whatsapp