Vuorovaikutuskoulutus

Vuorovaikutuskoulutukset

Palvelumme skaalautuvat tarpeen mukaan. Saatavilla olevat palvelut ovat yksilövalmennukset, tiimihengen rakennus ja vuorovaikutusluennot. Valitse oma vuorovaikutuskoulutus tarpeesi mukaan.

tiimihenki vuorovaikutuskoulutus yksilövalmennus

Yksilövalmennus

Kaipaatko apua henkilökohtaisten vuorovaikutustaitojen hiomisessa? Joudutko omassa työssä jatkuvasti uuden yleisön eteen? Onko sinulla pelkoja ja pelkäätkö mokaamista? Haluatko taitoja joilla vaikuttaa omaan työyhteisöön?

SISÄLTÖ

  • Opit kuinka ennakoit vaikeita tilanteita ja käännät mahdolliset mokat omaksi eduksi. Huomaat, että haastavista ja hiukan kiusallisista tilanteista on itse asiassa tullut hedelmällisiä vuorovaikutustilanteita
  • Opit luomaan henkilökohtaisen ja aidon tavan kommunikoida oman työyhteisön kanssa.
  • opit kuinka saat kontaktin yleisöön ja kuinka saat kuulijat innostumaan
  • Avaimet rentoon ilmaisuun
  • Rohkeat vuorovaikutustaidot

Kesto
2 tuntia

Ryhmäkoko
1 henkilö

Hinta
1290 € (+alv 24%)

Hinta on sama kaikkiin kuntiin Suomessa. Hinta sisältää matka- sekä kaikki muut kulut.


Klikkaa ja lue lisää yksilövalmennuksesta

tiimihenki vuorovaikutuskoulutus ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus

VUOROVAIKUTUSKOULUTUS TIIMEILLE JA ERILAISILLE YHTEISÖILLE

Haluatko tietää miten työyhteisön ja tiimin viihtyvyys paranee? Haluatko lisätietoa tiimihengen rakentamisesta? Haluatko taitoja joilla vältät työyhteisön ristiriidat?

Sisältö
Vuorovaikutuskoulutus parantaa tiimihenkeä. Se auttaa kehittämään kommunikaatiota ja vähentämään ristiriitoja työyhteisössä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tuloksellisuuden perusta. Vuorovaikutuskoulutus parantaa koko työyhteisön kommunikaatiota ja lisää työtyytyväisyyttä. Koulutuksen jälkeen tiimisi puhuu samaa kieltä, kunnioittaa toisiaan ja selvittää rohkeasti erilaiset ristiriidat ja väärinkäsitykset.

”Mahtava koulutus, huippu opettaja ja olen saanut rohkaisua olemaan oma itseni.”

Kun tiimille on saatu luotua avoin, rento ja välitön ilmapiiri, niin silloin työntekijöiden on helpompi olla aidosti sellaisia kuin he todellisuudessa ovat. Ryhmän vuorovaikutuksen syvetessä, myös koko työyhteisö on valmiimpi vaikeuksien, kriisien ja erilaisten arjen haasteiden koittaessa kohtaamaan ne ja työyhteisö pystyy kääntämään ne voitoksi.

Kesto
1 – 3 tuntia

Ryhmäkoko
Maksimikoko 20 henkilöä

Hinta

1290 € (+alv 24%)

Hinta on sama kaikkiin kuntiin Suomessa. Hinta sisältää matka- sekä kaikki muut kulut.

 


Klikkaa ja lue lisää ryhmävalmennuksesta

tiimihenki vuorovaikutuskoulutus ryhmäluento

Ryhmäluennot

Haluatko tietää miten työyhteisön ja tiimin viihtyvyys paranee? Haluatko lisätietoa tiimihengen rakentamisesta? Haluatko taitoja joilla vältät työyhteisön sisäiset ristiriidat?

Sisältö
Luennon avulla tavoitetaan suuri määrä kuulijoita ja iso porukka tarjoaa hedelmällisen maaperän yhteisille oivalluksille. Luennon aikana opitaan ymmärtämään mistä hyvät vuorovaikutustaidot koostuvat. Ammatillisten vuorovaikutusten kehittymisellä tiimihenki yhteisössä paranee.

Luennon oppeja on helppo soveltaa työyhteisössä käytäntöön havainnollisten esimerkkien avulla. Luennon jälkeen työyhteisöllä on parempi kyky selvitä paremmin keskinäisistä ristiriidoista ja työyhteisö alkaa puhaltamaan yhteen hiileen. Myös työntekijöiden kommunikaatio paranee ja ristiriidat vähenevät. Luennolla löydetään avaimet rentoon ja rohkeaan ilmaisuun.

Kesto
1 tunti

Ryhmäkoko
1-1000 henkilöä.

Hinta

1290 € (+alv 24%)
Hinta on sama kaikkiin kuntiin Suomessa. Hinta sisältää matka- sekä kaikki muut kulut.

 


Klikkaa ja lue lisää ryhmäluennoista

Whatsapp