Vuorovaikutuskouluttaja

parempi tiimihenki joukkuehenki myynti tuloksia

Kuka on vuorovaikutuskouluttaja Jukka-Tapio Keränen?

Nimeni on Jukka-­Tapio Keränen ja asun Kuopiossa. Koulutukseltani olen teatteri­-ilmaisun ohjaaja. Minut tunnetaan ammatillisesti myös Taikuri Alfrendona, jona olen kiertänyt ympäri Suomea useiden vuosien ajan. Taikaesityksiä vuosien varrella olen tehnyt tuhansia.

Yhteisöillä on merkitystä. Yksilöillä on vaikutusta yhteisöihin. Tähän voisi oikeastaan tiivistää kaiken sen mitä teen työkseni. Työni aiheet vuorovaikutuskouluttajana liittyvät jollakin tavalla yhteisön ja yksilön väliseen ristiriitaan. Mielestäni aikamme suurimmat ongelmat ovat kytköksissä tähän. Puhutaan mutta ei kuunnella. Ehkä kuunnellaankin, mutta ei kuulla. Me kaikki haluamme tulla kohdatuksi ja olla osa jotain suurempaa. Tästä syntyy se arkipäivän draama ja ongelmat.

Teen väsymättä työtäni paremman tiimihengen puolesta. Samalla uskon, että vuorovaikutustaitojen kautta rakennamme yhdessä parempaa Suomea. Haluan koulutusohjelmani kautta vakuuttaa sinut siitä, että meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa työpaikkansa ilmapiiriin. Ja siitä että siihen tarvittavien taitojen opetteleminen on kaiken lisäksi mielenkiintoista ja hauskaa ja ennenkaikkea hyödyllistä yhteisön Tiimihengen syventymisen kautta.

Lähdetään yhteiselle matkalle kohti rohkeaa vuorovaikutusta. Ota yhteyttä.