Yritysesittely

parempi tiimihenki joukkuehenki myynti tuloksia

Mitä on Tiimihenki?

Nimeni on Jukka-­Tapio Keränen ja asun Kuopiossa. Viimeisen parinkymmenen vuoden ajan olen vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. Koulutukseltani olen teatteri­-ilmaisun ohjaaja. Olen esiintynyt myös Taikuri Alfrendona, jona olen tehnyt tuhansia taikaesityksiä vuosien varrella.

Nuorempana olin hyvin ujo ja puhuminen, varsinkin tyttöjen kanssa, oli haasteellista.

Esiintymisten ja teatteriopintojen ansiosta rohkeus on kasvanut lajinsa verran. Nyt puhuminen sujuu huomattavasti paremmin.

Yksilöillä on vaikutusta yhteisöihin. Suomalaiset ovat työntekijöinä hyvin koulutettuja ja tunnollisia, mutta usein haasteena on puhuminen. Työni aiheet vuorovaikutuskouluttajana liittyvät jollakin tavalla yhteisön ja yksilön väliseen ristiriitaan. Mielestäni myös aikamme suurimmat ongelmat ovat kytköksissä tähän. Puhutaan mutta ei kuunnella. Tai ehkä kuunnellaankin, mutta ei kuulla. Me kaikki haluamme tulla kohdatuksi ja olla osa jotain suurempaa. Tiimihenki kumpuaa onnistumisen ilosta. Sen mahdollistavissa työyhteisöissä on yleensä hyvä ilmapiiri ja korkea motivaatiotaso.

Hyvään työilmapiiriin kiinnitetään työyhteisössä huomiota ja siitä keskustellaan. Uskon, että vuorovaikutustaitojen kautta voimme yhdessä tehdä suomalaisesta työelämästä paremman. Koulutuksillani haluan vakuuttaa ihmiset siitä, että meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa työpaikkansa ilmapiiriin. Ja siitä, että vuorovaikutustaitojen opetteleminen on kaiken lisäksi mielenkiintoista, hauskaa ja ennenkaikkea hyödyllistä yhteisön tiimihenkeä syventäessään.

Lähdetään yhteiselle matkalle kohti rohkeampaa vuorovaikutusta ja positiivisempaa ilmapiiriä. Ota yhteyttä.

 

Whatsapp