Kalpa B-1 juniorijoukkue – kohti parempaa ryhmäytymistä ja itseilmaisua

tiimihenki-jt-istuu-1

Uutta kautta aloittaessa halusimme panostaa uuden joukkueen ryhmäytymiseen ja itseilmaisun taitoihin. Kuulimme puskaradion kautta Jukka-Tapio Keräsen vetämistä ryhmäytymis- ja itseilmaisutunneista. Olin yhteydessä Tiimihenki.fi:n ja siitä alkoi meidän yhteinen vuoden kestävä projekti.

Vuoden aikana meillä oli kolmena päivänä harjoitteita eri osa-alueisiin:

  1. Ryhmäytyminen
  2. Itseilmaisu
  3. Vuorovaikutus

Tämän lisäksi Jukka-Tapio seurasi aktiivisesti joukkueen toimintaa kauden aikana. Hän kävi katsomassa peliä ja antamassa joukkueelle palautteen omasta näkökulmastaan pelin jälkeen.

Tiimihenki paransi joukkueemme itsevarmuutta

Yhteisestä projektista jäi erityisesti mieleen pelaajien esiintymisen itsevarmuuden parantuminen. Jukka-Tapio pystyi luomaan itsensä ja joukkueen välille hyvän hengen, joka mahdollisti tavoitteiden saavuttamisen.

“Suosittelen JT:n ammattitaidon hyödyntämistä ryhmille, joissa kommunikaatiolla, vuorovaikutuksella, itseilmaisun taidoilla ja sosiaalisten tilanteiden rohkeudella on merkitystä”

Sakari Muotka, KalPa B-1, Vastuuvalmentaja, kausi 2015-2016

Tiimihenki.fi on Jukka-Tapio Keräsen palvelu työyhteisöjen kehittämiseksi. Jukka-Tapion opeilla ryhmä oppii parempia ryhmätyötaitoja sekä sisäinen kommunikaatio ja vuorovaikutus paranee.

Kiinnostuitko parantamaan joukkueesi taitoja pelata kohti samaa maalia? Ota yhteyttä.

 

Whatsapp