Kouluttajat

Hannu Okkonen

Oululaislähtöinen Hannu Okkonen on toiminut 15 vuoden ajan kouluttajana, konsulttina, risteilyisäntänä ja viihdyttäjänä. Okkonen toimii työyhteisötaitojen opettajana ammattikoulussa. Hän ajattelee, että kaikessa työssä olemme koko ajan stagella ja tarvitsemme esiintymistaitoa kaikissa töissä. Hänellä on maisterin tutkinnot viestinnästä ja kasvatustieteestä sekä ammattiopettajan pedagoginen pätevyys.

Petteri Hakanen

Petteri on esiintynyt 19 vuotta ammattilaisena.  Esityksissä hän jonglööraa, puhuu vatsasta, beatboxaa ja tekee taikatemppuja. Näitä hän on oppinut aikuisena. Petteri haluaa tarjota uuden oppimisen kokemuksen koulutuksiin osallistuville.  Hän on toiminut ennen artistin uraa opettajana yläkoulussa ja lukiossa sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitossa kouluttajana. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri ja aineenopettaja.  Koulutuksissa Petterille on tärkeää, että osallistujat kokevat olonsa turvalliseksi ja innostuvat.

Johanna Leksis

Tällä hetkellä Johanna opettaa Kuopiossa ja lähialueilla erilaisia teatteri- ja kirjoittajaryhmiä sekä suomen kieltä ja vuorovaikutustaitoja maahanmuuttajille. Ammatiltaan Johanna on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja sanataideohjaaja ja toiminut ammatissaan nyt 15 vuotta. Johanna on pitkän linjan improvisaatiokouluttaja ja uskoo vahvasti, että moka on lahja ja että puhuminen ja kuunteleminen auttaa kaikessa. Johanna panostaa koulutuksissaan rennon, positiivisen ja luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen ja sen avulla yritysten työhyvinvointi ja vuorovaikutuskulttuuri paranevat.

Anne Korkia-aho

Annen johtavana vuorovaikutuksen ajatuksena on, että voimme kehittää tiimissä tai yksilöinä meidän tunnesäätelytaitoja. Merkitykset työyhteisössä tai henkilökohtaisissa kohtaamisissa ovat tarkastelun alla usein hänen koulutuksissaan. Anne kertoo, että hän on ollut epävarma nuorempana ja nyt aikuisiällä on kohdannut epävarmuutensa matkailun ja kulttuurien kautta. Anne on toiminut vuorovaikutuskouluttajana joukkueurheilussa ja erikoistuu omissa opinnoissaan liikuntapsykologiaan.

Markus Petsalo

Markuksen vuorovaikutusosaaminen rakentuu näyttelijän ja muusikon töiden sekä sairaalaklovnin työuran kautta. Markus on päässyt jännityksestä kohdata toisia ihmisiä ja ilmaista omia tunteitaan laittamalla itsensä likoon esiintyessään. Hän kertoo, että on tunteiden ilmaisun kautta päässyt lähemmäksi itseään, joka vahvistaa hänen avoimuuttaan, rentouttaan ja rehellisyyttään.

Whatsapp