Vuorovaikutusvalmentaja

vuorovaikutusvalmentaja jukka-tapio keranen tiimihenki

Kuka on vuorovaikutusvalmentaja Jukka-Tapio Keränen?

Nimeni on Jukka-­Tapio Keränen ja asun Kuopiossa. Koulutukseltani olen teatteri­-ilmaisun ohjaaja. Minut tunnetaan ammatillisesti paremmin Taikuri Alfrendona, jona olen kiertänyt ympäri Suomea jo yli 8 vuotta. Taikaesityksiä vuosien varrella olen tehnyt yli 1600 kappaletta.

Yhteisöillä on merkitystä. Yksilöillä on vaikutusta yhteisöihin. Tähän voisi oikeastaan tiivistää kaiken sen mitä teen työkseni. Työni aiheet vuorovaikutusvalmentajana liittyvät jollakin tavalla yhteisön ja yksilön väliseen ristiriitaan. Mielestäni aikamme suurimmat ongelmat ovat kytköksissä tähän. Puhutaan mutta ei kuunnella. Ehkä kuunnellaankin, mutta ei kuulla. Me kaikki haluamme tulla kohdatuksi ja olla osa jotain suurempaa. Tästä syntyy se arkipäivän draama ja ongelmat.

Teen väsymättä työtäni paremman tiimihengen puolesta. Samalla uskon, että vuorovaikutustaitojen kautta rakennamme yhdessä parempaa Suomea. Haluan valmennusohjelmani kautta vakuuttaa sinut siitä, että meistä jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa työpaikkansa ilmapiiriin. Ja siitä että siihen tarvittavien taitojen opetteleminen on kaiken lisäksi mielenkiintoista ja hauskaa ja ennenkaikkea hyödyllistä yhteisön Tiimihengen syventymisen kautta.

Ota yhteyttä. Lähdetään yhteiselle matkalle kohti rohkeaa vuorovaikutusta.

Lähetä meille viesti Facebookissa